آذین طب
لاغری سریع

لاغری سریع

1395/02/16 12:00:00 صبح

در این مقاله سعی میکنیم در مورد راه های طبیعی و سریع لاغری و با کمترین هزینه و بدون هیچگونه ضرر برای بدن توضیح دهیم . با آذین طب همراه باشید.
افزایش مقدار کلسیم دریافتی به شکلی باورنکردنی به کاهش توده چربی شما کمک خواهد کرد.
افزایش مقدار کلسیم دریافتی به شکلی باورنکردنی به کاهش توده چربی شما کمک خواهد کرد. برای این کار نیازی نیست صبح تا شب پاکت شیر دست‌تان باشد مواد‌غذایی دیگری هم هستند که می‌توانید کلسیم دریافتی خود را با خوردن آن‌ها افزایش دهید.

دل‌تان می‌خواهد چربی آب کنید؟ چند راه برای این کار وجود دارد؛ کم خوردن، ورزش‌کردن و خوردن برخی غذاهای خاص. در میان مواد‌غذایی که به چربی‌سوزی کمک می‌کنند، کلسیم جایگاه ویژه‌ای دارد. لبنیات غنی از کلسیم هستند و هر چه فشرده‌تر باشند، میزان کلسیم آن‌ها بیشتر است. مثلا کلسیم ماست از شیر بیشتر است اما بسیاری از مردم نمی‌توانند به حد لزوم لبنیات بخورند.

 

منابع کلسیم دیگری هم در دسترس هستند که می‌توانند جایگزین لبنیات شوند. دریافت روزانه یک گرم کلسیم برای بدن شما مطلوب خواهد بود اگر بتوانید روزانه 3 وعده لبنیات بخورید(شیر، پنیر، ماست، دوغ یا کشک) اگر از منابع دیگر کلسیم هم که ما معرفی می‌کنیم استفاده کنید به شکل قابل توجهی وزن کم خواهید کرد.


مصرف لوبیا سبز

متخصصان تغذیه معتقدند، جایگزین کردن گوشت قرمز با منابع پروتئینی گیاهی راهی مفید برای کاهش وزن است به‌خصوص با لوبیا سبز زیرا لوبیا سبز به‌جز پروتئین غنی از کلسیم نیز هست. اگر مقداری گوشت مرغ را با 200 گرم لوبیای پخته بخورید بدن شما تا 211 میلی‌گرم کلسیم دریافت خواهد کرد.


مصرف بادام

در مطالعه‌ای که توسط محققان آمریکایی انجام شد‌ مشخص شد، کسانی که بادام خام و بونداده می‌خورند، 50 درصد بیشتر از افرادی که بادام نمی‌خورند سایز دور کمرشان کوچک خواهد شد. چربی تک رشته‌ای غیراشباع موجود در بادام آن‌ها را به منبع بی‌نظیری برای چربی سوزی تبدیل کرده است. در عین حال بادام غنی از کلسیم نیز هست.


مصرف کلم

گرچه مقدار کلسیم کلم قابل توجه است اما روی کاغذ محتوای کلسیم کلم کمتر از سایر سبزی‌هاست و یک مشت آن 197میلی‌گرم کلسیم دارد ولی تحقیقات دانشمندان آمریکایی نشان داده، کلسیم کلم 2‌برابر بیشتر از کلسیم اسفناج جذب می‌شود. جالب است بدانید که اسفناج 250 میلی‌گرم کلسیم دارد بنابراین از کلم خام در سالاد خود غافل نشوید.


مصرف پرتقال

همه پرتقال را به‌عنوان منبع ویتامین C می‌شناسند اما شاید ندانید که از خوردن یک پرتقال درشت 74 میلی‌گرم کلسیم به بدن شما خواهد رسید. در عین حال پرتقال پتاسیم مورد نیاز بدن شما را نیز تامین خواهد کرد. وزارت کشاورزی آمریکا اعلام کرده پتاسیم در تنظیم وزن و تناسب اندام نقش مهمی دارد.


مصرف ماهی سالمون

فواید ماهی سالمون بسیار زیاد است. محتوای امگا3 این ماهی برای تامین سلامت قلب و بهبود خلق و خو بسیار مفید و موثر است. از طرف دیگر این ماهی منبع مناسبی از کلسیم نیز هست. خوردن این ماهی با سبزی‌هایی به رنگ سبز تیره مقدار قابل ملاحظه‌ای کلسیم به بدن شما می‌رساند. نوع کنسرو شده ماهی هم کلسیم بالایی دارد که حدود 180میلی‌گرم است.


مصرف لوبیا چیتی

خوراک لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی کم‌نمک منبعی غنی از کلسیم است. جدا از این محتوای فیبر بالای لوبیا چیتی به‌مدتی طولانی شما را سیر و شکم شما را پر نگه خواهد داشت. یک کاسه کوچک لوبیا (تقریبا 200 گرم) 86 میلی‌گرم کلسیم به بدن شما خواهد رساند.


مصرف نخود فرنگی

از خوردن 220 گرم نخود فرنگی پخته 94 گرم کلسیم به بدن شما خواهد رسید و جدا از این، مقدار مناسبی از منیزیم نیز دریافت خواهید کرد که این 2 ماده با هم میزان سوخت و ساز بدن شما را در حد متعادل نگه خواهد داشت.

در آینده مقاله های کاملتری در این زمینه قرار خواهیم داد . با آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون برای شما

مطالب مرتبط
جراحی اسلیو و لاغری شکم چیست ؟

جراحی اسلیو و لاغری شکم چیست ؟

عمل جراحی اسلیو معده برای لاغری بهترین و جدید ترین روش های لاغری کدام هستند ؟ مزایا و معایب جراحی لاغری بهترین جراح لاغری معده در ته...
تعویض مفصل زانو چیست؟

تعویض مفصل زانو چیست؟

تعویض مفصل زانو توتال نی جراح ارتوپد خوب زانو در تهران
لاغری به کمک سبزیجات

لاغری به کمک سبزیجات

مصرف سبزیجات و میوه ها تاثیرات فراوانی بر کاهش وزن ما خواهند گذاشت. فلفل سبز، کلم پیچ و تخم کدو، آووکادو، لیموترش و کاهو از جمله سبزیجا...
دلایل ابتلا به تنگی نفس و تپش قلب

دلایل ابتلا به تنگی نفس و تپش قلب

در این مقاله به دلایل ایجاد تنگی نفس و تپش قلب پرداخته ایم. از جمله دلایل ایجاد تنگی نفس می توان به بیماری عروق کرونر و نارسایی قلبی،.....
فواید روش پخارپز کردن غذا

فواید روش پخارپز کردن غذا

یکی از بهترین روش های پخت غذا، بخار پز کردن غذا می باشد که در این روش پروتئین بسیار کمی منعقد می شود، به همین خاطر هضم غذا به ...
menu