آذین طب
تقویت حافظه و ارتباط ان با خوراکی ها

تقویت حافظه و ارتباط ان با خوراکی ها

1395/10/12 12:00:00 صبح

تقویت حافظه و ارتباط ان با خوراکی ها

حافظه یک استعداد است قشر مغزی پایه ی ان میباشد از نظر علمی 2 گونه حافظه وجود دارد بلند مدت و کوتاه مدت.ما همیشه برای تغذیه غذاهایی را در نظر میگیریم که تاثیربر روی اندام و ظاهرمان داشته باشد در صورتی که تغذیه برای مغز و سلول های خاکستری خیلی مهم است.در درجه ی اول باید بدانید بدن از استرس و نگرانی فراری و نسبت به ان هوشمند است چه از نظر روحی و چه از نظر روانی در صورت بروز استرس و نگرانی در بدن سیتوکین ترشح میشود این مولکول پوروتئین کوچکیست که در صورت بروز بیماری هایی از جمله ام.اس و یا فشار خون شروع به فعالیت میکند انتی اکسیدان ها مواد غذایی و چربی ها و مواد معدنی در بدن تولید نیرو میکند و مارا از ابتلا به بیماری ها در امان نگه میدارد.بهترین مواد غذایی برای تقویت حافظه میتوان به موارد زیر اشاره کرد : اووکادو- چغندر-بلوبری-ذغال اخته ی ابی-کلم بروکلی-کرفس-روغن نارگیل-شکلات تلخ-زرده ی تخم مرغ-روغن زیتون خام-گیاهان سبز-رز ماری-ماهی سالمون-زرد چوبه-گردو

مطالب مرتبط
جراحی اسلیو و لاغری شکم چیست ؟

جراحی اسلیو و لاغری شکم چیست ؟

عمل جراحی اسلیو معده برای لاغری بهترین و جدید ترین روش های لاغری کدام هستند ؟ مزایا و معایب جراحی لاغری بهترین جراح لاغری معده در ته...
تعویض مفصل زانو چیست؟

تعویض مفصل زانو چیست؟

تعویض مفصل زانو توتال نی جراح ارتوپد خوب زانو در تهران
لاغری به کمک سبزیجات

لاغری به کمک سبزیجات

مصرف سبزیجات و میوه ها تاثیرات فراوانی بر کاهش وزن ما خواهند گذاشت. فلفل سبز، کلم پیچ و تخم کدو، آووکادو، لیموترش و کاهو از جمله سبزیجا...
دلایل ابتلا به تنگی نفس و تپش قلب

دلایل ابتلا به تنگی نفس و تپش قلب

در این مقاله به دلایل ایجاد تنگی نفس و تپش قلب پرداخته ایم. از جمله دلایل ایجاد تنگی نفس می توان به بیماری عروق کرونر و نارسایی قلبی،.....
فواید روش پخارپز کردن غذا

فواید روش پخارپز کردن غذا

یکی از بهترین روش های پخت غذا، بخار پز کردن غذا می باشد که در این روش پروتئین بسیار کمی منعقد می شود، به همین خاطر هضم غذا به ...
menu